Followers

Tuesday, November 27, 2018

YEAR END SALE BAJU KEBAYA

Year End Sale Kebaya Laila Najiha koleksi Butik Aimida.
Normal Price RM109
YES Price RM75
Free pos.

Sunday, November 25, 2018

BIZUMER - KEDAI ONLINE BARANG-BARANG SAHAJIDAH HAI O

Sekarang ini merupakan zaman teknologi di mana pelanggan gemar membeli secara online atau di atas talian.
Oleh sebab itu, peniagaan barang-barang Sahajidah Hai O (SHOM) juga boleh didapati di kedai online yang dikendalikan oleh BIZUMER. Bagi peminat kopi garam buluh (min kaffe), teh garam buluh (min cha), set 3 beradik eziclean (sabun serbuk, pencuci tandas & lantai serta pencuci pinggan), alat makeup cozuma dan banyak lagi boleh membelinya di link berikut : PEMBELIAN ONLINE BARANG2 SHOM

Sekiranya anda berniat untuk mendaftar sebagai ahli juga digalakkan. Hanya perlu JOIN US dan buat pembayaran pendaftaran sebanyak RM47.

Jika ada sebarang kemusykilan, bolehlah berhubung dengan saya melalui wasap 0199554545 (agen sah SHOM).





Sunday, November 18, 2018

OFFER YES SET 3 BERADIK EZICLEAN

=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=
SET EZICLEAN 3BERADIK‍‍
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=
Biasa Rm54... Ambik 3 BERADIK hanya *rm48*
Wow‼️ Wow‼️ Memang Super Duper POWER
Memang terrer bab cuci mencuci nie  Macam-macam 3 beradik nie boleh buat‼️
✔tandas berbau❓
✔Lantai berlumut❓
✔Kesan degil baju putih❓
✔Kasut sekolah berlumpur❓
✔Kusyen kete/sofa bercapuk❓
✔Pinggan mangkuk yg berkerak❓
✔Macam-macam lagi kotoran Just rendam atau titikkan dgn salah satu dari 3 beradik nie.

Semua akan jadi LIKE NEW✌
Ada yang berkenan dgn set kebersihan ni❓
Haaa.. apa tunggu lagi❓
 Jom grab Set #Eziclean3Beradik sekarang
Eziclean Laundry
Eziclean Dishwash
Eziclean Floor & Toilet
Nak murah lagi❓
Grab 3beradik hanya
*RM48* sahaja ка̴͡kay 
#klikjer⤵️
www.wasap.my/60199554545/3beradik
#BiznesMudahCla
#Modalrm47
#CLAgroup

Monday, October 8, 2018

Nak Tambah Pendapatan..Jom Join Ahli CLA SHOM

NAK BERNIAGA PART TIME DAN MULAKAN KERJAYA SEBAGAI “USAHAWAN CLA ”⁉
Jom kami nak ajar buat income geli geli sehari boleh cecah Rm100-Rm1000. Syarat nya perlu ada 5 item ni 
1⃣ Ada Gajet
2⃣ Ada FACEBOOK
3⃣ Ada Whatsapp
4⃣ Ada Akaun Bank
5⃣ Ada RM47
#BiznesMudahCla ni baru jer kami lancarkan. Ramai yang mencari peluang2 kerjaya secara online. Dan bersama CLA kami ada banyak rangkaian produk bertaraf 5 bintang!
Bantu saya untuk bantu anda membina kerjaya dan mendapat pendapatan yang anda inginkan secara Part Time.
Klik link wasap di bawah dan daftar sebagai usahawan CLA hari ini ;
www.wasap.my/60199554545/CLA
#BiznesMudahCLA
#ModalRM47je

Friday, October 5, 2018

Ubat Gigi Marine Essence

Korang ingat tak petua tok nenek moyang kita dulu? Kalau ada ulser je dorang suruh letak garam kat ulser tu.
Doktor pula nasihat kumur dengan air garam untuk pulihkan gusi berdarah.
Dan inilah antara keistimewaan Ubat Gigi Gram Buluh ME ni. ❗
Garam Buluh sumber yang kaya dengan mineral penting untuk:
✅ menyihatkan gigi dan gusi.
✅ Membantu menyembuhkan luka kecil gusi.
✅gusi berdarah
✅ ulser mulut
Kalau korang gosok gigi ditempat sakit dengan kerap menggunakan Ubat Gigi Garam Buluh ME, korang akan rasa gigi & gusi sakit tu beransur baik.
Dan yang lagi syok, pasti karang2 gigi yang ada di gigi tanggal dengan sendirinya. Konsisten itu penting tau!
Ubat gigi yang korang guna sekarang mampu buat macam tu?
Jadi mengapa tak memilih yang terbaik.
Jom dapatkan pada  sy
www.wasap.my/+60199554545/ubatgigime
*nak dapat free x ubat gg ni? Jom cepat ws*
#ahlirm47
#BisnesMudahCLA
Post Berkaitan Plugin for WordPress, Blogger...