Hayatilah....

advertorial

Followers

Sunday, November 20, 2011

Yasmin Aris 1st GA

Kali ini dapat undangan menyertai 1st Ga dari blog Yasmin Aris. Jom baca syarat-syaratnya:




1. Wajib FOLLOW bLog ni duLu, dan LIKE Facebook Page tu skaLi yee :D HAHA .

2. Dahh ? Trime kasih :) :P Then, korang jz perLu buat satu new post.
DaLam new post tu kena ade :
· TitLe yg bertajuk “Yasmin Aris 1st GA”
· Copy semua syarat-syarat GA ni .
· Jangan Lupe Letak gamba kat atas tu skaLi .
(Tekan gamba, right cLick, save as & upLoad kat dLm entry korang)
· Gambar tu mesty Lah di LINK kan kepada entry ini .

3. Fahemm ? Hihi :) Seterusnyee, tinggaLkan Link entry yg korang dah pubLishkn tuu kat ruangan komen bawah nii . Dah siapp ! :)

4. Ok, ok .. GA ni akan dibataLkn kLu penyertaan tak Lebih dari 10 orang . Huhu T-T
So, join Lah beramai-ramai yee ! kite sukee . Hii

5. Tarikh tutup : Sabtu-[19 DISEMBER 2011] Lambat Lg kan ;P ade mase nk join . Jom jomm !

sesiapa nak join, klik gambar banner kat atas tu ya!


Sape yg bertuah akan menerime hadiah yg tak seberapa nii .

Maxis, Digi, CeLcom, Etc : RM10
Edited bLue Minima TempLate
Cute Cursor

Sunday, November 13, 2011

Tag dari Si Comel Suka Bercerita

Sudah lama tak 'ditag', tapi baru-baru ini ditag oleh pemilik blog sicomel suka bercerita. Ini soalan-soalannya :
 
 
1-pendapat anda tentang blog saya? ~ not bad:)
2-masih single kah atau dah berpunya? ~ dah berpunya
3-siapa role model anda? ~ Nabi Muhammad s.a.w
4-haiwan paling digemari? ~ kucing si montel
5-negeri asal anda? ~ Trengganu
6-ciri utama lelaki/perempuan idaman? ~ beriman
7-apakah kelemahan anda? ~ cepat marah
8-sarapan kegemaran anda? ~ nasi minyak 
9-artis luar negara paling digemari? ~ sorry x minat mana-mana artis pun!
10-kenapa suke blogging? ~ ikut zaman!
11-jenama lappy anda? ~ Acer

Okay dah jawab...syarat akhir kena tag orang lain n kemukakan soalan ~ tak mahu buat boleh kan....he,he:)


Saturday, November 5, 2011

PENCARIAN BLOG FOLLOWER BAWAH 500



Tarikh tutup : 11.11.11
Jam : 2.00 petang

Sesiapa nak join, klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...