Followers

Sunday, November 20, 2011

Yasmin Aris 1st GA

Kali ini dapat undangan menyertai 1st Ga dari blog Yasmin Aris. Jom baca syarat-syaratnya:




1. Wajib FOLLOW bLog ni duLu, dan LIKE Facebook Page tu skaLi yee :D HAHA .

2. Dahh ? Trime kasih :) :P Then, korang jz perLu buat satu new post.
DaLam new post tu kena ade :
· TitLe yg bertajuk “Yasmin Aris 1st GA”
· Copy semua syarat-syarat GA ni .
· Jangan Lupe Letak gamba kat atas tu skaLi .
(Tekan gamba, right cLick, save as & upLoad kat dLm entry korang)
· Gambar tu mesty Lah di LINK kan kepada entry ini .

3. Fahemm ? Hihi :) Seterusnyee, tinggaLkan Link entry yg korang dah pubLishkn tuu kat ruangan komen bawah nii . Dah siapp ! :)

4. Ok, ok .. GA ni akan dibataLkn kLu penyertaan tak Lebih dari 10 orang . Huhu T-T
So, join Lah beramai-ramai yee ! kite sukee . Hii

5. Tarikh tutup : Sabtu-[19 DISEMBER 2011] Lambat Lg kan ;P ade mase nk join . Jom jomm !

sesiapa nak join, klik gambar banner kat atas tu ya!


Sape yg bertuah akan menerime hadiah yg tak seberapa nii .

Maxis, Digi, CeLcom, Etc : RM10
Edited bLue Minima TempLate
Cute Cursor

3 comments:

cik fafa said...

iii...4low GA yg sma....=p

teratai said...

cik fafa~so...good luck to you juga:)

pelangi sepi said...

follow you

Post Berkaitan Plugin for WordPress, Blogger...