Hayatilah....

advertorial

Followers

Saturday, August 20, 2011

Ikan tenggiri percik

Kelip-kelip kehidupan...: Ikan tenggiri percik: 18 Ogos 2011

Hari ini teringin makan ikan percik. Tapi tak ada santan macam mana ya? Bagaimana jika digantikan dengan susu cai...

Sunday, August 7, 2011

Roh Di Bulan Ramadhan ~ Sepatah Kata

Roh Di Bulan Ramadhan ~ Sepatah Kata

Bawal Masak Halia

Bawal Masak Halia: "Menu kali ini menggunakan ikan bawal. Secara amnya ikan bawal terbahagi kepada dua jenis iaitu bawal putih dan bawal hitam. Ikan bawal put..."

Kelip-kelip kehidupan...: Agar-agar Laici

Kelip-kelip kehidupan...: Agar-agar Laici: "Niat untuk membuat agar-agar laici ini sebenarnya dah lama, tapi atas sebab-sebab tertentu niat itu terpaksa ditangguhkan. Niat yang terta..."

Friday, August 5, 2011

**GIVEAWAY** Koleksi BegTangan Hana

Sesiapa nak join, klik....


Tarikh tutup: 15 Ogos 2011



Giveaway Time

sesiapa nak join klik kat .....


tarikh tutup : sebelum raya ~ tapi boleh dipinda bila-bila oleh si penganjur!

jadi cepat, apa tunggu lagi!

tarikh tutup : 4/9/2011
jam : 11.59 malam

Membuat Scheduled Post

Ikuti langkah-langkah berikut:
1. Tulis entri seperti biasa.

2. Tekan Post Options > Post date and time>Scheduled at (tulis tarikh yang dikehendaki entri itu dipostkan)

3. Publish post. Ok dah pun siap. Entri anda akan keluar mengikut tarikh yang ditetapkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...