Followers

Monday, May 30, 2016

Soalan PPT : Tema Sumber

Saturday, April 23, 2016

Kepentingan Sumber kepada Malaysia







Saturday, April 2, 2016

Kempen GA Job Di Rumah : Baucer Free KFC

Setiap 10 orang kawan anda menyertai kempen giveaway ini kami akan beri satu (1) baucar KFC percuma. Tiada had berapa ramai anda invite, lebih ramai yang join lebih banyak baucar anda dapat.

[ 10 kawan = 1 baucar | 20 kawan = 2 baucar | dan seterusnya... ]

Sesiapa nak join tu, sila klik gambar kat bawah ni ye

Dapatkan baucar KFC "Snack Plate" Percuma bila anda invite kawan untuk join kempen ini. Join sekarang, ia Percuma!:

Friday, March 4, 2016

Kepentingan Sumber kepada Negara


Wednesday, March 2, 2016

Langkah-langkah mengurangkan kesan kegiatan manusia terhadap alam sekitar




Tuesday, March 1, 2016

KESAN KEGIATAN MANUSIA TERHADAP ALAM SEKITAR






Saturday, February 27, 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

Tak lama nak masuk bulan March, makanya senarai bloglist untuk January & February akan bertukar bila masuk bulan March. So nak cari bloglist baru untuk March dan April. Jemput sertai Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016.

Klik banner untuk sertai Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

http://www.azhafizah.com/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

Segmen simple sangat. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

TAMAT : 28 FEBRUARY 2016

Jom sertai ramai-ramai :)

Sunday, January 3, 2016

Tudung Cassandra RM35 (RM7 - postage)


Out Of Stock



Type: Long Shawl (Leaf Shape) 
Material: Heavy Chiffon Georgette 
Design & Measurement: 
Length: 200 cm @ 78.7" 
Width: 70 cm @ 27.5" 
Whatapps : 0199554545 (mega)
Emel : megawatimukhtar@gmail.com